Przeniesienie sava lub odłączenie użytkownika od konta PSN

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Przeniesienie sava lub odłączenie użytkownika od konta PSN

Postprzez gness » 28.02.2016, 13:40

Mam problem..

Do mojego konta użytkownika na PS3 przypadkowo zostało przypisane czyjeś konto PSN.... Nie chcę likwidować tego konta, bo do niego z kolei przypisane są wszystkie moje savy...

Analizując wszystko - albo powinnam odłączyćto konto PSN od użytkownika PS3 - ale chyba nie ma takiej opcji.

Albo mogę jakoś przenieść savy z tego użytkownika, na nowego użytkownika,gdzie mogłabym się zalogować do mojego konta PSN.. ale też tutaj poległam jak na razie.

Potrzebne mi jest moje konto PSN i te savy w jednym miejscu, żebym mogła je wyeksportować i przesiąść się docelowo na PS4.

Przede wszystkim chodzi mi o savy z Dragon Age Inquisition. Próbowałam użyć BruteForce ale nie zadziałało na tych plikach.. PS3 nie chce ich kopiować ponownie, uznaje że są uszkodzone, poza tym sam program pokazuje mi, że pliki są "undecryptable".

Bardzo, bardzo, bardzo proszę o jakąkolwiek podpowiedź...
gness
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: Przeniesienie sava lub odłączenie użytkownika od konta P

Postprzez Cyqor » 28.02.2016, 16:43

konta nie da się usunąć, czy też odłączyć od profilu na ps3, tzn nie da się zalogować na innym konice na tym samym profilu.

Proponuję przenieść save na twoje docelowe konto, programem BruteForce data, trzeba trochę pokombinować, spróbować na różnych komputerach etc, musi się udać :)
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D CFW FERROX 4.82 COBRA 7.53 CEX + PSNPatch 2017.02/B
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 8.01
Cyqor
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 317 razy

Re: Przeniesienie sava lub odłączenie użytkownika od konta P

Postprzez gness » 28.02.2016, 19:18

Pliki po BruceForce data są odrzucane przez playa jako uszkodzone...
gness
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych