PROBLEM z E3card i Mortal Kombat czarny ekran

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
  • Sponsorzy

PROBLEM z E3card i Mortal Kombat czarny ekran

Postprzez yankees » 06.05.2011, 11:50

Otóż posiadam e3card( mam rozumiec ze to jaibreak? czy to calkiem cos innego?) mianowicie mam zainstalowane juz oprogramowanie 3.41 i teraz pytania:
1.Mam problem z nowym Mortalem(ostatnia odslona popularnej gry MORTAL KOMBAT), po sciagnieciu gry na dysk zew i odpaleniu patcha zawartego z nim gra sie nie uruchamia, pojawia SIE CZARNY EKRAN ..probowalem kopiowac na hdd konsoli ale nic z tego popralem i zamienialem pliki DFENGINE.SPRX & EBOOT.BIN i takze czarny obraz ekranu po odpaleniu gierki..Czy wie ktos jaka moze byc tego przyczyna?( Inne gierki chulaja lecz niektore niechcą czy to wina oprogramowania ze nie wszytskie gry chodza?)
2.Czy moge zainstalowac to oprogramowanie na swoim ps3 majac zainstalowane 3.41? tzn wyciagam e3card z konsolki i instaluje Kmeaw 3.55 CFW? czy musze najpierw zaktualizowac konsole do 3.55 a pozniej dopiero instalowac Kmeaw 3.55 CFW? z Góry dzękuje za ODPOWIEDZI.. jestem początkującym forumowiczem %-)
yankees
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: JB 3.41

Sponsorzy

Re: PROBLEM z E3card

Postprzez LegendKiller » 06.05.2011, 12:36

Lepiej wgraj 3.55 Kmeaw.Wszystko masz opisane tutaj kmeaw-3-55-cfw-ps3-custom-firmware-instalacja-t29.html
LegendKiller
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Postprzez yankees » 06.05.2011, 15:04

no własnie nie wszystko.. ;) Moge zainstalowac normalnie majac p0odlaczone e3card czy mam to wyciagnac i nie uzywac tego? czy moge miec zainstalowane tak jakby dwa systemy bo slyszalem ze i tak sie da?
yankees
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: JB 3.41

Postprzez PITERQ » 06.05.2011, 16:42

Używam E3Card. Jeśli masz czarny ekran to musisz wsadzić oryginalna płytę do napędu.
Obrazek
PITERQ
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 7 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy
Firmware: CFW 4.46 HABIB

Postprzez MKX » 06.05.2011, 22:48

yankees napisał(a):Otóż posiadam e3card( mam rozumiec ze to jaibreak? czy to calkiem cos innego?) mianowicie mam zainstalowane juz oprogramowanie 3.41 i teraz pytania:
1.Mam problem z nowym Mortalem(ostatnia odslona popularnej gry MORTAL KOMBAT), po sciagnieciu gry na dysk zew i odpaleniu patcha zawartego z nim gra sie nie uruchamia, pojawia SIE CZARNY EKRAN ..probowalem kopiowac na hdd konsoli ale nic z tego popralem i zamienialem pliki DFENGINE.SPRX & EBOOT.BIN i takze czarny obraz ekranu po odpaleniu gierki..Czy wie ktos jaka moze byc tego przyczyna?( Inne gierki chulaja lecz niektore niechcą czy to wina oprogramowania ze nie wszytskie gry chodza?)
2.Czy moge zainstalowac to oprogramowanie na swoim ps3 majac zainstalowane 3.41? tzn wyciagam e3card z konsolki i instaluje Kmeaw 3.55 CFW? czy musze najpierw zaktualizowac konsole do 3.55 a pozniej dopiero instalowac Kmeaw 3.55 CFW? z Góry dzękuje za ODPOWIEDZI.. jestem początkującym forumowiczem %-)

1. Po pierwsze nie odpalaj patcha tylko go usuń. I sprawdź te pliki.

2. W poradniku jest wszystko ładnie opisane. Mając 3.41 musisz zainstalować 3.55 oficjalny i na to dopiero 3.55 CFW.
Tylko zarejestrowani użytkownicy posiadają uprawnienia, aby pobrać pliki załączone do tego postu.
Our own future.
MKX
Administrator
Administrator

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 234 razy
Firmware: OFW

• Sponsorzy

Powrót do Backup