Cyqor świetny poradnik, juz wszystko wiem, nic trudnego i w pełni zrozumiale,
naprawde super objasnione
Pozdrawiam

Szymek251 napisał(a):http://ps3-hack.pl/forum/rebug-lite-4-76-1-w-cobra-7-1-t9066-30.html proszę tutaj jest mini poradnik jak włączyć cobre

to nawet nie patrz bo to są pliki dla ludzi którzy wiedzą co gdzie i jakCOBRA7.1 SRC 091115 4.76

t212ruman napisał(a):Cobrę włączyłeś w Toolbox ? Jak nie idzie ,co się dokładnie dzieje ?

Cyqor napisał(a):No ja się totalnie "zacieło" to trudno, trzeba zresetowac konsolę
sanczo22 napisał(a):t212ruman napisał(a):Cobrę włączyłeś w Toolbox ? Jak nie idzie ,co się dokładnie dzieje ?
tak włączyłem robiłem wszystko z opisem wchodzę w grę webmanem później daje na ikonkę płyty w xbm i z powrotem wywala mnie do xbm albo zawiesza sie podczas ładowania ,dzięki za szybką odpowiedź
wychodzi na to że jak usune stare dane gry i zainstaluje gre od nowa to wszystko hula
a np. na crysis 3 zacieło i się na proszę czekać .sprawdzanie danych i nic nie rusza dalej
sory crysis 3 też miałem zainstalowane usunąłem dane gry w xbm zainstalowałem od nowa i hula więc czy na nowym cwf muszę od nowa instalować każdą grę i usuwać stare dane gry. pozdrawiam,
a jest może problem ze na wcześniejszym cwf instalowałem dane gry przez mm a teraz przerzuciłem się na webmana

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości