GNT napisał(a):Zizi921 napisał(a):wszystko jest jak w poradniku, a psn mam wgrany ten z 2 str.
Może ktoś też podać jaka conf jest wiatraka, strasznie go słychaćSzymek251 napisał(a):i kliknij zapisz

nokias napisał(a):to normalne ze w inlo o systemi ei przy starcie konsoli pokazuje mi nie 4.76 a 4.75 ?? ( ponowna instalacja nadal nic nie daje) instalowane z menu

kowal24 napisał(a):soft śmiga idealnie. Polecam
Mam pytanie:
czy wejście do PS Store po ukryciu się i ściągnięcie dema gry grozi banem bardziej niż gra online? Czy jest to w miarę bezpieczne?

kowal24 napisał(a):soft śmiga idealnie. Polecam
Mam pytanie:
czy wejście do PS Store po ukryciu się i ściągnięcie dema gry grozi banem bardziej niż gra online? Czy jest to w miarę bezpieczne?

filip95 napisał(a):czy jakis multiman dziala na tym rebugu ?

Robertus84 napisał(a):Witam
posiadam 4.75 HABIB (COBRA v7.10) BETA v0.4 i chciał bym przejsc teraz na REBUG LITE 4.76.1 w/COBRA 7.1 , czy juz na ten moment to sie opłaca i jest jakas znaczna poprawa???
posiadam tez kilka gier na dysku z PS2 (z sentymentu do nich)i czy tez emulator PS2 działa bez problemu z tym nowym CFW???
jak z dyskiem NTFS czy mozna z niego grac na tym nowym CFW?
I koledzy jeszcze jedno pytanie, jak jest z tym PSN w tym najnowszym CFW, jak to właczyc zeby zagrac online? poniewaz nigdy nie wchodziłem jeszcze na online (chyba z powodu strachu przed banem)hehe
jezeli zainstaluje nowe cfw 4.76 to co mam jeszcze zassac zeby działało ukryte granie online?
czy nic czy jakis najnowszy psn i czy cos przestawic musze gdzies?
prosze was o jakas porade ale zwlaszcza o opinie cfw nowego![]()
pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość