Witam chcialem sie wpisac do psn na aplikacji na telefon poniewaz nie mam w obecnej chwili dostepu do konsoli i wyskoczył mi komunikat 'Konto zostało zawieszone. Jesli problem nie ustąpi skontaktuj sie z działem obsługi klienta." Myslicie ze to jest ban na cala konsole czy tylko konto? Jak na cala konsole to czy moglby ktos podeslac jakis poradnik jak zmienic to idps? pozdro
mogłeś dostać bana tylko na konto jak będziesz miał konsolę to utwórz nowe konto na psn i zobacz na całą konsole nie ma takiego czegoś .. jak już to na iidps które kupujesz i podmieniasz napisz jaki masz cfw Pozdro
Dużymi literami nie piszemy u nas nas na forum to raz,dwa wystarczy poszukać i poczytać poradnik-instalacja-webmana-i-pluginow-cobra-cfw-4-70-t6493.html albo wpisujesz bezpośrednio w web man i zapisujesz i powinien ci podmieniać IDPS przy każdym włączeniu ps3 .
witam mam problem mam ps3 miala wgranego mulitmana ale zachcialo mi sie wrocic do org cfw czyli 4,75 i okazalo sie ze mam bana na konsole bo gdy zmienilem konto nadal nie moge sie zalogowac do network prosze pomozcie czy jest jakis sposob zeby albo wrocic do cobra i multimann albo odblokowac konsole z bana