Zmodyfikowane oprogramowanie systemowe Playstation 3
Regulamin działu Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z CFW lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. W dziale ZABRONIONE jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
mateusz16 napisał(a):fat cechh04 data code 8a soft po aktualizacji orginalny 4.75
Koleszko, tak się nie da. OFW i pozamiatane. .. Poczytaj poradnik dla zielonych i temat o downgrade. To tyle, i nie pisz już w tym temacie, bo zasmiecasz go. Jak ogarniesz temat o downgrade, to tam szukaj wsparcia itd.
ktoś mi pomoże ,przez gapiostwo przy instalacji ferroxa zapomnialem odinstalowac webmana i innych programow miałem psn patch oraz multiman ,zainstalowałem ferroxa , po instalacji webman znikną ,psn patch jest , multiman jest ale po wejsciu do niego i wybraniu gry a pozniej wejsciu w xmb nie ma tej gry do uruchomienia , ktos mi poradzi co zrobić by wszystko hulało
Witam, mam mały problem z odpaleniem gier. Zainstalowałem 4.75 FERROX V1.00, PSN Patch 4.70.06 i webMAN MOD 1.42.01. Gdy odpalam grę przez Webmana wyskakuje mi BŁĄD! Dodam, że wszystkie gry mam na dysku wewnętrznym. Czy miał ktoś może podobny problem i wie jak się z tym uporać ?