Witam mam problem, troszke jestem obeznany w temacie, konsola została przerobiona itd itp. Wersja Konsoli 4.70 chyba cobra sam nie wiem bo nigdzie tego nie mam napisane, ale mam jeszcze multimana,psn patch 4.70 , do tego odpalam gry z dysku zew ntfs, i teraz pobrałem gierke psx z rozszerzeniem .pkg wrzucilem na pendrive zainstalowałem ale oto problem nie moge odpalić gry:
Aby uzyskać dostęp do tego materiału, należy odnowić licencję w sklepie Playstation store.
Plik RAP pobierasz z PSN Stuff,wklejasz/kopiujesz do folderu exdata,potem wchodzisz na ps3,zakładasz nowe konto użytkownika np.aa,wkładasz pena(fat32) z utworzonym folderem exdata, w środku folderu jest plik RAP od zainstalowanej gry ,potem wchodzisz do programu Psn Patch 4.70 dajesz L1 Install RAP+EDAT.
Ostatnio edytowano 24.05.2015, 19:08 przez t212ruman, łącznie edytowano 1 raz
Zrobiłeś tak jak pisałem wyżej ,tu jest temat o PKG i instalacji,tam był o liberatorku,sprawdziłem tomba i działa ,więc zrób tak jak piszę i będzie działać.Jak piszę niezrozumiale ,to wal z konkretnym pytaniem
Ps:Wyżej edytowałem,może będzie bardziej zrozumiale.
acha oki to zobacze jeszcze bo w ciuuul mi zależało na tej grze, kiedyś ją kupiłem ale nie pamiętam konta na psn a druga sprawa wiesz może od czego to zależy albo dlaczego raz mi multiman wczytuje dysk zew z grami ntfs a raz nie ? czasami to jest uciążliwe i nie wiem jak to działa