Witam, jak jest z banami w GTA 5 w chwili obecnej. Czy koszą jak kiedyś w Black Ops 2? Czy warto grać czy lepiej sobie odpuścić, bo ryzyko jest zbyt duże.
To, że ryzyko jest to wiem, ale na niektórych grach ryzyko bana jest większe niż na innych. Zazwyczaj starsze gry są bezpieczniejsze. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z forum gra regularnie w GTA 5 i nie dostał bana np. przez pół roku.
Myślę że gry nie mają znaczenia, ja gram tylko w GTAV i Black Ops 2 i narazie nie skosili Wydaje mi się że to zależy po prostu od tego jakiego kto ma farta
Też około pół roku gram w GTA V ( no może przesada 4/5 miesięcy ,raczej tylko w weekendy)bana póki co nie ma ale z tym ze nie ma znaczenia w jakie gry się gra to się nie zgodzę było dosyć głośno o masowych banach w Black Ops 2 ,można dostać też bana tylko na GTAV ale czy to chodzi o mody czy CFW to ci nie powiem.
u mnie to wogle śmiesznie to wyglada bo 2 lata temu idps oddałem koledze on czasem pogrywa online mowi ze 2 lata nie ma bana xD a ja na tym samym czasami cisne ... coś tam było jakiś czas temu ze ludzie łapali tylko na gta banana ale to sporadycznie raczej jak sie słabo ukrywałeś bądź uzywałeś modów ... ale ja gram z 4-5 miechow i narazie nie ma banana