dwolski12 napisał(a):Z nośnika danych tworze takie same foldery jak w przypadku recovery? Na jaką nazwę zmienić w tym przypadku? Sorry za te pytania ale jestem trochę zielony w tym temacie
webster napisał(a):Pendrive/dysk zewnętrzny sformatowany w systemie FAT32 na którym tworzymy ścieżkę x:\PS3\UPDATE\ do której wrzucimy nasz PS3UPDAT.PUP (pobrane FW może mieć różne nazwy, które musimy zmienić na PS3UPDAT.PUP)

dwolski12 napisał(a):Dalej to samo, identyczne objawy, coś robię źle tylko ciekawe co?

dwolski12 napisał(a):I teraz pojawił sie problem. Robiłem wszystko tak jak w poradniku, teraz nie odpali się żadna gra ani poprzez multimana, ani poprzez webmana, a gdy załaduje grę webmanem i wcisnę kombinacje klawiszy to pojawiają się tylko dwa pierwsze komunikaty bez tego o podmianie idps, nastepnie konsola wchodzi na wysokie obroty, o co chodzi? Dodam tylko, że wydaje mi się że podczas instalowania cfw w recovery konsola w połowie instalacji zrestartowała się i uruchomiła normalnie.

dwolski12 napisał(a):Ostatnio go aktualizowałem do najnowszej wersji nawet nie wiem do jakiej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości