Zakładam temat bo mimo wszelkich starań nic sensownego nie mogę znaleźć odnośnie mojego "problemu".
Chodzi o to że czasem jak próbuje uruchomić moją czarnule(szczególnie rano) to mam takie objawy: po wciśnięciu POWER
konsola "piknie" zapala się zielona dioda, po krótkim czasie kolejne bodajże 3 "piknięcia" i zaczyna migać dioda czerwona, następnie wciskam POWER i czerwona dioda zaczyna świecić ciągle. Teraz po wciśnięciu POWER konsola normalnie się uruchamia i nie ma z nią żadnego problemu, gry śmigają bez zająknięcia a temperatury podczas gry sięgają 58-60 C przy ustawieniach wentylatora na 38%...Co to może znaczyć???
P.S podczas ładowania wtyczek kobry miga żółta dioda! (odinstalowałem wtyczki i nie miga żółta)
-- 04.01.2015, 21:58 --
Jeszcze raz z wracam się z prośbą do wszystkich którzy mają CECHG04 i Draknet 4.66 cobra o odniesienie sie do mojego "problemu". Czy moja konsola się "kończy"? Czy wina leży gdzie indziej??? Dodam że zaczęło się to dziać właśnie po zainstalowaniu Darknet. wcześniej miałem Rogero 4.55 i nic takiego nie miało miejsca...
-- 06.01.2015, 19:31 --
Nie wiem czy to akurat ma coś wspólnego z Firmware ale wczoraj zaktualizowałem Darknet z wersji 1.00 na 1.02 i o dziwo do tej pory nie miałem wyżej wymienionego problemu. Konsolka regularnie włącza się normalnie
-- 28.03.2015, 12:06 --
Już prawie 3 miesiące mijają odkąd pojawił się ten "problem" a konsola dalej działa. Różnie bywa czasem uruchomi się za pierwszym razem a czasem za 5 ale jak już się uruchomi to działa bez problemu...
Ostatnio brat podsunął mi pomysł że może to wina dysku? postanowiłem to sprawdzić. Wyjąłem dysk i konsola za każdym razem uruchamia się bez zająknięcia!!! po włożeniu dysku problem powraca... może to zbieg okoliczności a może faktycznie to wina dysku??? Coś w tym jest bo faktycznie problem pojawił się jak zmieniłem dysk z oryginalnego 40 Gb na 1Tb...