Witam, chcę przejść z Habib 4.70 CEX do DEX ktoś już to robił bo na forum nie znalazłem takiego tematu, jakie programy będą mi potrzebne, muszę wrócic do cfw 3.55?
-

artur669 napisał(a):Witam, chcę przejść z Habib 4.70 CEX do DEX ktoś już to robił bo na forum nie znalazłem takiego tematu, jakie programy będą mi potrzebne, muszę wrócic do cfw 3.55?
-

miszkurkam napisał(a):artur669 napisał(a):Witam, chcę przejść z Habib 4.70 CEX do DEX ktoś już to robił bo na forum nie znalazłem takiego tematu, jakie programy będą mi potrzebne, muszę wrócic do cfw 3.55?
-
Ja to zrobiłem tak:
- zainstalowałem Rebug 4.65.2.
- zainstalowałem Rebug Toolbox.
- w Rebug Toolbox wyciągnąłem eid_root_key w ostatniej zakładce.
- w Rebug Toolbox w zakładce CEX/DEX kliknąłem pierwszą opcje od dołu, następnie zatwierdzałem wszystko.
- w Rebug Toolbox w zakładce CEX/DEX kliknąłem drugą opcje do dołu.
- moja konsola zamieniła się w DEX. Zainstalowałem po tym PS3ITA.
Szymek251 napisał(a):po pierwsze jest Poradnikczytać szukać i znajdziesz konwersja-cex-do-dex-tylko-dla-wytrwalych-t6483.html

artur669 napisał(a):Ok jestem na dexCo polecacie żeby zainstalować (rebug, ps3ita) i jak wyglądanie granie online?

artur669 napisał(a):ok wszystko zanstalowane ale gry z dysku m się wieszającoś muszę zmienić w ustawieniach??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość