dzieki
już tam sprawdzam i pytam o pomoc

wodz_2004 napisał(a):dzieki
już tam sprawdzam i pytam o pomoc

EDBida napisał(a):siemano. Mam pytanie bo ni w ząb nie moge sobie poradzic. Gry ktore musialem przepuscic przez splitter musze koniecznie zgrac na dysk wew zeby w nie zagrac czy da sie jakos zeby byly na zew? Kolejna sprawa jak w mm laduje taka gre to pisze przy niej split i po kliknieciu wywala ta gra wymaga wykonania wstepnego przetworzenia danych przed uruchomieniem. Czy chcesz zainstalowac wymagane przez ta gre dane na dysku konsoli? Klikam tak pliki sie kopiuja rozumiem ze to te podzielone splitterem ale skoro juz zgraly sie na dysk wew to gra juz powinna dzialac? A u mnie nie dziala wywala ze problem z dyskiem albo ze dysk jest porysowany takie tam. Po skopiowaniu calej gry na wew jest ok ale ja chcialbym zeby tylko wykonac to wstepne przetworzenie danych. Da sie to jakos ogarnac? Jesli sie nie da to napiszcie gdzie te dane mm zgrywa bo zajmuja mi miejsce na wew a gra i tak nie dziala.

EDBida napisał(a):ja nie mam w iso tylko tzn drugim formacie co gra jest w folderze ale też mi wywala na zew że np zainstaluj od nowa dane gry dopiero po skopiowaniu całej gry na wew gra działa a mnie interesuje żeby dało radę grę po splicie odpalić z zew. A da się już z dysku ntfs gry odpalać? Jeśli tak to jak?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości