Zmodyfikowane oprogramowanie systemowe Playstation 3
Regulamin działu Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z CFW lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. W dziale ZABRONIONE jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
na pewno dobrze zaraz jeszcze spróbuje a jak nic nie da to jade na nowo z cfw i dam znac. dobra juz wiem co bylo nie tak w webmanie mialem zaznaczone "Disable lv1&lv2 peek&poke syscalls (6,7,9,10,36) and delete history files at system start up" teraz odznaczylem i jest ok w psn patch pokazaly mi sie wszystkie opcje a pluginy dobre mam zainstalowane wciskam L3+R3+R2 PSN UNLOCKED sie wyswietla i normalnie laczy z PSN
panowie ja się dzisiaj zabrałem za instalację tego softu, instalacja przebiegłą ok ale podczas ponownego uruchamiania konsoli zawiesiła sie na tym napisie EPILEPSJA FOTOGENNA... bla..bla..bla. Po wielokrotnych próbach restartu cały czas to samo. Co mogło się stać ??
nic nie robiłem odrazu dałem aktualizację..hehe nie wiedziałem, że to teraz takie skomplikowane kiedyś się instalowało aktualke na aktualke a teraz widze zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Spróbuje z tym recovery menu i zaraz dam znać...
teraz instalujesz nowego PSNPATCH 4.70 i normalnie instalujesz pluginy ( oczywiście jak chcesz grać online ) ale lepiej zainstaluj aaa i do tego wszystkiego na końcu zainstaluj WEBman MOD 1.29