Dzięki, w takim razie zastosuję się do Twoich rad, i zrobię factory reset, a FW updatnę z poziomu recovery.
Dzięki.
2. Dla przypomnienia. Instalację przeprowadzamy poprzez umieszczenie pliku PS3UPDAT.PUP na dysku USB lub pendrive w lokalizacji X:/PS3/UPDATE/ (MUSI BYĆ DUŻYMI LITERAMI).
Następnie podpinamy dysk USB lub pendrive do PS3 i zwyczajnie przeprowadzamy instalację firmware z poziomu menu "Settings> System Update> Update via Storage Media"

iraslbn napisał(a):Sformatuj jeszcze raz pendrive i powtórz całą operację z CFW. Jak nadal będzie "buba" to recovery wg zaleceń.2. Dla przypomnienia. Instalację przeprowadzamy poprzez umieszczenie pliku PS3UPDAT.PUP na dysku USB lub pendrive w lokalizacji X:/PS3/UPDATE/ (MUSI BYĆ DUŻYMI LITERAMI).
Następnie podpinamy dysk USB lub pendrive do PS3 i zwyczajnie przeprowadzamy instalację firmware z poziomu menu "Settings> System Update> Update via Storage Media"

ManU napisał(a):Mam pytanko : otóż wgrałem dzisiaj OFW 3.55 i następnie CFW 3.55 potem wgrałem multimana i bdmenu. Potem sprawdziłem jaki mam soft po przeróbkach i wyskoczyło mi że mam 3.66 to normalne ?

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości