Zmodyfikowane oprogramowanie systemowe Playstation 3
Regulamin działu Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z CFW lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. W dziale ZABRONIONE jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
Nic nie pomaga. Zmieniłem na Ferox 4.70 1.0.1 z Source_Gamesonic_Manager_v3.59.2 bo podobno działa. Ale u mnie tez nie. Cały czas znika ikonka płyty przy MountBD a jak zrobie BD na off to owszem jest ale po odpaleniu gry czarny ekran.
Możliwe ze po prostu kolega się pomylił ,iris manager powinien odpalać wszystko bez płyty w napędzie bynajmniej było tak do CFW 4.66 a wyżej to nie mam jeszcze doświadczenia.
Nie jest tak źle, ale widzę ze mam trochę do nadrobienia z wiedza a raczej z newsami. Rozumiem ze wszyscy czekają na soft z kluczem cobry (w szoku jestem ze udostępnili) To może zapytam na jaki soft się przesiąść puki ta cobra nie wyjdzie, do offline gry, jakieś sugestie panowie i panie ? Dodam ze napęd diabli szczelił po roku nieużywalności