Mam zainstalowany soft HABIB COBRA 4.55 V1.00. Do spoof'owania używałem PSN Patch najpierw w wersji 4.65 a potem w wersji 4.66. Zdecydowałem się na przesiadkę na ten soft HABIB COBRA 4.66, więc przed aktualizacją wyłączyłem spoof'owanie w PSN Patch jednak po restarcie w XMB w zakładce informacje o systemie mam wersję 4.65 mimo że powinna być 4.55. Co może być przyczyną tego problemu?
A kiedy spoofowałeś psnpatch 4.66 to wyłączyłeś spoofa z tego psnpatch 4.65?
Przeinstaluj teraz cfw na 4.55 a na to zainstaluj cfw 4.66. Można by od razu ładowac 4.66 ale nie wiem czy nie będzie jakiegoś cyrku więć zrób reinstal a potem 4.66.
Gzyho napisał(a):Nie wyłączyłem spoofa gdy odinstalowywałem PSNPatch w wersji 4.65, jedynie odinstalowałem wtyczke PSNPatch i cobra extensions z jego poziomu.
no to masz odpowiedź, jak ci sie nie chce robić reainstalu 4.55 to wrzuć psnpatch 4.65 i tam wyłącz spoofa. a potem ładuj 4.66
Bo teraz masz jakby podwójny spoofer. Jeden z 4.55 do 4.65 a drugi z 4.65 do 4.66 Mam nadzieje że czaisz baze
Rozumiem. Teraz będę wiedział jak postępować przy aktualizacji PSNPatch'a. Dam znać jakie będą efekty po Zainstalowaniu wersji 4.65 i wyłączeniu spoofa.
Wiem o tym i właśnie dlatego chcę najpierw pozbyć się spoofera i następnie zainstalować HABIB COBRA 4.66 v1.01 z tego linku: cfw-habib-cobra-4-66-update-1-v1-01-t8005.html. Jeśli chodzi o instalację PSNPatch 4.65 i wyłączenie spoofowania to udało się. Teraz w zakładce informacje o systemie mam wersję 4.55. Rozumiem że teraz mogę spokojnie instalować soft w wersji 4.66?
Aktualizacja softu przebiegła bez zakłóceń. Dziękuję wam bardzo za pomoc.
-- 23.02.2015, 19:20 --
Wraz z softem zainstalował się webMAN. Jednak gdy chcę za jego pomocą zamontować grę lub wejść w jego opcje w okienku przeglądarki pojawia się komunikat że nie można załadować strony. Co może być przyczyną?