daroo110 napisał(a):No ale że płytka, jak wyłacze emu to jest to samo ma to coś wspólnego z napedem??
Włącz i jak się zawiesi to poczekaj dłużej tak z 30 sek. Zobacz czy się na chwilę odwiesi.
daroo110 napisał(a):No ale że płytka, jak wyłacze emu to jest to samo ma to coś wspólnego z napedem??

gacek585 napisał(a):daroo110 napisał(a):No ale że płytka, jak wyłacze emu to jest to samo ma to coś wspólnego z napedem??
Włącz i jak się zawiesi to poczekaj dłużej tak z 30 sek. Zobacz czy się na chwilę odwiesi.

gacek585 napisał(a):Prawda, czyli nie widzi ci wogóle cobry, coś skopali albo zapomnieli czegoś podłączyć.

mraffi napisał(a):@daroo110
Na tym zdjęciu widać że ktoś lutował oprócz 8 pinów jeszcze płytkę, to zbędne i być może to jest problem.
Drugi to DMC i połączenie JTAG z COBRĄ, ta taśma 24p jest tak łatwa do uszkodzenia i napęd robi co chce, jednak menu Cobry powinno być widoczne w PS3.

mraffi napisał(a):...No jak masa chyba też musi być...
W manualu Cobry nic o lutowaniu "masy" nie ma. Na ich zdjęciach też są lutowane tylko piny. Wszelkie filmiki - też nikt tego nie lutuje.
Dodam że jak ja zrobiłem zwarcie do masy kablem łaczącym jtagi DMC i Cobry to naped sie wysuwal za każdym dotknięciem.
U siebie lutowałem tylko te 8 pinów i Cobra działa tzn mam błąd 80010017 ale to juz inna bajka.

krzysiupoc napisał(a):u mnie ścieżki do masy były, i mam je przylutowane, a błąd 17 cały czas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość