krzysiupoc napisał(a):płytka kupi-ona na allegro nagrana na verbatimie bd-RW, dostałem plik swap z niego zrobilem obrazy do cobry, ale dalej 17

krzysiupoc napisał(a):sama płytka cobry działa, bo mam ją prawie 2 lata, co do swapa to szukałem kogoś z nagrywarką i we wrocławiu i w trójmieście, żaden ze znajomych nie ma żeby nagrac mi od nowa swapa

krzysiupoc napisał(a):sama płytka cobry działa, bo mam ją prawie 2 lata, co do swapa to szukałem kogoś z nagrywarką i we wrocławiu i w trójmieście, żaden ze znajomych nie ma żeby nagrac mi od nowa swapa

cyberpanda napisał(a):Witam.
Znajomy posiada konsolę superslim z cobra ode.
Niestety przez nieuwagę zaktualizował oprogramowanie do 4.66.
Czy istnieje możliwość zrobienia downgrade do niższego oprogramowania aby uniknąć konieczności podmieniania płytek?
Nie chodzi mi o 3.55 tylko jakieś niskie 4.xx
Jeśli downgrade nie jest możliwy to proszę o informacje czy trzeba coś zmieniać w podłączeniu samej cobry.
I jak w sumie uruchamiać gry.
Pozdrawiam.

daroo110 napisał(a):Panowie zamontowałem Cobre wraz z DMC no i konsola mi sie zawiesza zaraz po właczeniu tzn. dochodzi do wyboru profilu i już nic wiecej sie nie da zrobic tylko wyłaczyc z prądu,z tyłu cobra swieci na czerwono od właczenia, co może byc nie tak??
cyberpanda napisał(a):Witam.
Znajomy posiada konsolę superslim z cobra ode.
Niestety przez nieuwagę zaktualizował oprogramowanie do 4.66.
Czy istnieje możliwość zrobienia downgrade do niższego oprogramowania aby uniknąć konieczności podmieniania płytek?
Nie chodzi mi o 3.55 tylko jakieś niskie 4.xx
Jeśli downgrade nie jest możliwy to proszę o informacje czy trzeba coś zmieniać w podłączeniu samej cobry.
I jak w sumie uruchamiać gry.
Pozdrawiam.

gacek585 napisał(a):daroo110 napisał(a):Panowie zamontowałem Cobre wraz z DMC no i konsola mi sie zawiesza zaraz po właczeniu tzn. dochodzi do wyboru profilu i już nic wiecej sie nie da zrobic tylko wyłaczyc z prądu,z tyłu cobra swieci na czerwono od właczenia, co może byc nie tak??
Bardzo prawdopodobne że źle wlutowane qsb, ewentualnie napięcie siada i wiesza, masz podłączony pod cobrę dysk 2.5 czy pendrive?

daroo110 napisał(a):gacek585 napisał(a):daroo110 napisał(a):Panowie zamontowałem Cobre wraz z DMC no i konsola mi sie zawiesza zaraz po właczeniu tzn. dochodzi do wyboru profilu i już nic wiecej sie nie da zrobic tylko wyłaczyc z prądu,z tyłu cobra swieci na czerwono od właczenia, co może byc nie tak??
Bardzo prawdopodobne że źle wlutowane qsb, ewentualnie napięcie siada i wiesza, masz podłączony pod cobrę dysk 2.5 czy pendrive?
Mam dysk 2.5 ale teraz nie wiem co jest grane załacza mi się konsola ale nie działa mi naped nie mogę włożyć płyty, wogóle nie reaguje a płytke montowano mi w serwisie wyglądało ze zrobione fachowo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości