zbinio18 napisał(a):gacek585 napisał(a):thcfan napisał(a):pobierz albo sam zmontuj obraz jakiejs oryginalnej gry którą masz w domu
ID musi byc zgodne ( nie konwertuj programem convertps3iso)
skopiuj na dysk do folderu PS3_GAMES
oryginał wsuń do napedu bedzie os służył zarówno jako bootdisc i swapdisc (nie podmieniaj na swap)
włacz konsole w trybie emulacji i spróbuj odpalic tą gre
jeżeli gra nie ruszy daruj sobie wypalanie kolejnych płyt swap szukaj problemu gdzieindziej
No to faktycznie najlepszy sposób na sprawdzenie cobry. Well Done
zbinio18 na jakiej płycie nagrałeś SWAP-a? Bo z tego co piszesz to wydaje mi sie że w ogóle nie stworzyłeś/nagrałeś SWAP-a.
SWAP nagrany na Verbatim BD-RE na oryginalach FIFA 14 i SPORTS CHAMPIONS w oby dwu z tych przypadkow po zmianie na SWAP plyt anie chce sie rozkrecic ma kilka podejsc ale nie udaje sie i wywala 80010017 zaraz bede mial scaignieta fife 14 z odpowiednim numerem na plycie to sprawdze twoja metode i dam znac
Zgrałem fife 14 na moj dysk odpalam konsole i cobre wybieram z browsera fifa 14 miga niebiesko czerwone swiatlo potem zielono niebieskie pod swapa caly czas w napedzie oryginalna fifa 14 potem znow zapala sie czerwono neibieskie i po chwili ponownie zielono niebieskie jednak gra sie nie uruchamia tylko caly czas jest czarny ekran... Macie pomysły co jest nie tak ? oryginalna plyta kreci sie normalnie a nie tak jak w przypadku SWAP ze po zmianie z oryginalnej na SWAP probuje sie rozkrecic i nic nie idzie...
PS: kiedys zmienilem odczyt pliku Cobra DB na notatnik moze tutaj jest problem ? i trzeba ustawic inny program do otwierania tego pliku?
Próbowałem uruchomić z pendrive i jest to samo czarny ekran i tak juz do konca ;/
Po usunięciu wszystkich save i aktualziacji fifa 14 ktore mialem wywala ponownie blad 80010017