Czyli jak zaktualizuję grę przez PSN Stuff to gra może po prostu nie odpalić, czy jest też taka możliwość, że w trakcie gry wystąpią jakieś błędy?

OfFMaister napisał(a):Mam pytanie, czy jeżeli sciagne grę i zainstaluje z pkg to czy przy użyciu sen enablera moge bezpiecznie grać online?

Slawek189 napisał(a):Czy ma ktoś PSN Stuff z jakąś najnowszą bazą plików?
Potrzebny mi Singstar polskie hity
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

maniol napisał(a):Jak to jest z grami w formacie *.pkg? Gdy ściągam grę np 10GB - wrzucam ją na zewnętrzny dysk, instaluję na konsoli i ona działa na takiej samej zasadzie jak gry w folderach bles itp? Czy zajmuje dużo więcej miejsca na dysku wew?
Mam wersje tylko 40gb i nie ma za dużo miejsca na pliki gier na dysku wew
I czy można do tych gier wgrywać spolszczenia itp? Plików chyba nie będę miał jak podmienić, bo pewnie do katalogu usrdir się nie dostanę.

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Szymek251 napisał(a):
PSNStuffX v3.05.04
Idealna sprawa dla osób które mają problemy z database![]()
![]()
- Kod: Zaznacz cały

Szymek251 napisał(a):a przed uruchomieniem program pyta czy pobraćklikasz yes i już

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość