hebis napisał(a):looozak napisał(a):Wygenerowałeś gry przy pomocy plików IRD (PS3 Iso Rebuilder)? Nagrany SWAP wygląda jako pusty, tak powinno być.
Nie bardzo wiem jak za pomocą tego programu to zrobić......Krótki opis:-) by się przydał:-)
krzysiupoc napisał(a):5.10 są tylko jedno plikowce

looozak napisał(a):hebis napisał(a):looozak napisał(a):Wygenerowałeś gry przy pomocy plików IRD (PS3 Iso Rebuilder)? Nagrany SWAP wygląda jako pusty, tak powinno być.
Nie bardzo wiem jak za pomocą tego programu to zrobić......Krótki opis:-) by się przydał:-)
- Pobierasz program http://www.mediafire.com/download/02e4d007g0497wl/PS3-ISO-Rebuilder.zip
- Open -> JB Folder i wybierasz folder z plikami gry
- Czekasz aż się wczyta
- Klikasz na Game ID na niebieskim pasku u góry
- Otwiera się strona z plikiem IRD do gry (dzisiaj coś im się wysypało i nie działa)
- Jak już będzie działać to pobierasz plik IRD
- Open -> IRD i wybierasz pobrany plik
- Jeśli wszystko jest zielone to Build/Extract wybierasz Cobra Header i klikasz Build ISO
- Jeśli jest coś czerwone lub żółte niestety jakichś plików brakuje (czerwone) lub są inne niż oryginalne (żółte) i nie można wygenerować iso zgodnego z IRD a co za tym idzie gra może nie działać dobrze pod Cobra ODE (zacina się, wpadasz w tekstury itp). Niektóre gry działają bez IRD, ale ja, jak coś się nie zgadza to odpuszczam i nawet nie próbuję, po tym jak w The Last of Us bez iRD najpierw straciłem dźwięk a za chwile wpadłem w tekstury![]()
Więcej:
http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/threads/280549-Tutorial-How-to-use-IRD-files-and-PS3-ISO-Rebuilderkrzysiupoc napisał(a):5.10 są tylko jedno plikowce
Nie mam pojęcia co teraz powinieneś robić, czy czekać na DMC, czy czekać na jakiś fix od Cobry. Napisz na maxconsole tam jest dużo ludzi obeznanych w temacie to może coś pomogą

hebis napisał(a):IRD gry którą robię czy ird swapa

hebis napisał(a):I to iso konwertuje jeszcze za pomocą convertps3iso ze swap?

krzysiupoc napisał(a):ni ch*** nie umiem zrobić tego unbricka

hebis napisał(a):Mam pytanko jak nazywał się program do sprawdzania oryginalnych eboot bin?e3iso toll?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość