jaką konsolę kupić

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

jaką konsolę kupić

Postprzez robert1996 » 06.12.2014, 13:56

Siema. Nie wiem czy w dobrym dziale pisze (w razie czego proszę o przeniesienie).
Chciałbym kupić konsolę na zimowe dni i zastanawiam się nad ps3 slim albo Xbox 360. Doradźcie co lepiej kupić:). Chciałbym aby od razu była przerobiona (albo żeby byla łatwa do przerobienia), tak by dzialaly ściągnięte gry. Jak możecie prosiłbym o linki z allegro. I tak żeby cenowo dobrze wyszło. A mogą być oferty również z olx z warszawy jak cos ciekawego będzie. Proszę o pomoc bo nawet nie wiem jak szukac zeby, nie bylo problemów z przerobieniem .
robert1996
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: jaką konsolę kupić

Postprzez Fragless » 09.12.2014, 14:09

Co do wyboru konsoli to kazdy Ci na tym forum bedzie zachwalal jedyna sluszna :dance: A ty musisz sam ocenic i stwierdzic na ktorej sa fajniejsze gry w ktore bedziesz grac. W moich oczach X to tylko Gears of War nic wiecej a plejak ma o wiele wiele wiecej :-))
Co do aukcji popytaj na forum u Spoxa, konsole bierz z gwarancja, dobrze zeby bylo po wymianie past oraz najwazniejsze aby byla z cfw :)

Nie bierz modeli 300x oraz Super Slim :!: :!: :!:
Fragless
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Firmware: cfw 4.60

Re: jaką konsolę kupić

Postprzez budman9 » 09.12.2014, 16:14

Pod względem technicznym lepsza jest "przeróbka" PS3 no i jak dla mnie wygodniejszy jest pad od Sony.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
budman9
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 366 razy

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc