Problem z CFW

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Problem z CFW

Postprzez Damiaen » 25.11.2014, 16:40

Witam.
Mam pewien problem z moją konsolą. Mianowicie swego czasu zainstalowałem cobrę 4.55 i wszystko śmigało elegancko jakieś pół roku. Spoof chodził, była możliwość gry online. Aż do czasu gdy konsola zaczęła bardzo długo się uruchamiać i zwalniać procesy. :?: Objawiało się to tak że po uruchomieniu konsoli na panel do zalogowania czekałem około 2 minut, gry ładowały się długo i ogólnie gubiły FPS. Myślałem że to probem z brudną konsolą więc ją elegancko wyczyściłem, wydaje mi się że dokładnie. Ale o co chodzi, żadne odkurzanie nie pomogło. Zacząłem instalować inne CFW z cobrą. Najpierw najnowszy, lecz nie odpalał żadnych homebrew ani gier. Zainstalowałem więc najpewniejszy 4.46 od habiba i po 2 dniach problem powrócił. Nie mam pojęcia gdzie leży problem, a wolałbym pozostać przy habibie ze względu na w miarę pewną gre online. Jakieś sugestie?
Damiaen
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Firmware: CFW

Sponsorzy

Re: Problem z CFW

Postprzez marciniak » 25.11.2014, 16:44

Może dysk się kończy...
Nie pomagam na pw.
marciniak
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Problem z CFW

Postprzez Damiaen » 25.11.2014, 17:32

Możliwe, nie pomyślałem o tym. Dysk jest nieoryginalny 500gb. Wolałbym się upewnić w czym problem zanim postanowię go wymienić. :wink:
Damiaen
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Firmware: CFW

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc