mackowsky napisał(a):Witam, jestem zielony w temacie dlatego chcę zapytać Was - zapewne temat już podobny był.
Dostałem dzisiaj konsolę, która używana była ostatni raz w 2012 roku. Przy włączeniu, wyświetla mi się ROGERO po prawej stronie, kiedy wchodzę w informacje o systemie napisane jest '4.35' - domyślam się, że to wersja ROGERO. Jest nagrany MULTIMAN, ale wersja z 2012 roku. Zrzuconych jest parę gier, ale kiedy zrzuciłem np. FIFE 2015 to wyświetla mi się błąd 80010009, czy winą może być zbyt stara wersja systemu, albo MULTIMANA? Jeżeli tak, to prosiłbym o instrukcję jak to wszystko nagrać, bo za dużo tego wszystkiego.
Dla dodatkowej informacji, bo może też jest przydatna:
DATA CODE: 7B
CECHC04
Z góry dziękuję za pomoc!
Zalecam przejść na wyższe CFW (4.46 lub nowsze)...Mając tak niskie Cfw jak i dość leciwego Mman'a, to nie pograsz w nowsze tyt. backupa.Dodam jeszcze, że musisz uważać, co instalujesz i co masz zamiar odpalić (gry), ponieważ możesz utracić Cfw.Zacznij może od poradnika dla zielonych, a tam znajdziesz temat z nowszym CFW o którym wspomniałem wyżej, oraz co powinieneś jeszcze uczynić, by grać bez stresu.A błędy z "800...." unikniesz.