Witam.
Zakupiłem PS3 FAT z CFW Rogero 4.46 w okazyjnej cenie, problem polega na tym że podczas podłączenia jej do telewizora, najpierw pod kabel EURO obraz się nie wyświetla, zmieniłem na HDMI i to samo brak sygnału, po kilku
uruchomieniach konsoli obraz się pojawił na HDMI, z tyłu zauważyłem ze cały czas powinno być podświetlone wejście na czerwono Digital Out (Optical) ale one nie jest i nie wiem czy to ma jakiś związek z tym ze
nie działa EURO oraz HDMI (brat ma PS3 tez FATa z OFW 4.20 i takiego problemu z kablem EURO/HDMI na moim telewizorze nie mam, a wejście Digital Out (Optical) cały czas jest podświetlone gdy podłącza się konsole do gniazdka.)
Wszedłem w FAN CONTROL ustawiłem wentylator ma Maxa, na telewizorze pojawiły się jakieś krzaki od grafiki, po chwili FAN CONTROL się zawiesił oraz cała konsola, uruchomiłem ja ponownie i wentylator wieje cały czas na 100%, gdy chcę zmienić obroty to FAN CONTROL od razu się zawiesza.
Pojawił się jakiś napis na konsoli coś z sprawdzaniem systemu, był jakiś pasek procentów, konsola się sama wyłączyła.
Teraz miga cały czas dioda na czerwono POWER a gdy włączam ją uruchamia się POWER zapala się na zielono, po jakiś 2 sek na chwileczkę żółta a następnie znowu zaczyna mrugać czerwona i są trzy dźwięki piknięcia z konsoli.
Czyżby dostała YLOD?
Na dzień dobry problem z kablem EURO/HDMI oraz z zmianą obrotów w FAN
CONTROL?
Proszę o jakoś odpowiedz, co mogło się z nią stać.
Dziękuję.