Posiadam starszą PS3 FAT 80GB (
z dwoma wejściami USB) z oprogramowaniem 4.21, czy jest jakaś możliwość przerobienia jej?Z góry dziękuję.
z dwoma wejściami USB) z oprogramowaniem 4.21, czy jest jakaś możliwość przerobienia jej?

Triada napisał(a):No to trochę kiepsko to wygląda![]()
Przeglądałem niedawno Youtube i niektórzy wygrywali na 4.20 jakąś modyfikację ROGERO, może to jakiś FAKE? szkoda ze nie ma takiego czegoś na 4.21.

Triada napisał(a):....zrobienie Downgrade, lecz ta opcja odpada bo trzeba wysyłać konsolę, nie wyślę z powodu nieufności.
Triada napisał(a):Może ktoś zna jakiś serwis zajmujący się tym w Łodzi?

Asiveczek napisał(a):Eej mam CECH-2504B moge cos wgrywac czy nie (to jest chyba 3.41 albo 3.42)

Triada napisał(a):Gdybym miał taką możliwość to bym zrobił to sam, jakbym miał odpowiedni sprzęt
A ty byś wysłał swoja konsolę do przeróbki no słucham jestem ciekaw.
Tak na morzu
Dzięki za wskazówkę dotycząca NTFS.

Wysyłam swoją konsole komuś kogo nie znam i wogóle.. 

HABIBI napisał(a):@ cyqor, nie do końca, ponieważ SERWIS jest legalny (zarejestrowana działalność) oraz reputacja na forum również "wyrobiona"...Tak więc "te" 200 zł o których wspomniałeś i o sprzęcie również, to nie poszło w ciemno.Prawda.
Triada napisał(a):budman9 napisał(a):Triada napisał(a):Co za problem kupić odpowiedni sprzęt? Z lutowanicą wyjdzie to na pewno drożej niż zlecenie komuś downgrade ale satysfakcja gwarantowana.
Nie wiem czy bym wysłał ale jak by nie było innej opcji to pewnie tak. Kiedyś PSXa wysłałem
Raczej bo to musi być lutownica jakaś specjalna, może byś wysłał![]()
Co do tego Downgrade to tylko się wgrywa firmware 3.55 czy trzeba jeszcze rozkręcać konsolę?cyqor napisał(a):A ja np wysłałem swoje PS3 do Spox_2. Ba nawet z nim nie gadałem przez telefon, kontakt tylko i wyłącznie emailowy i co najlepsze ! BA ! Nawet zapłaciłem przelwem ponad 200zł !
Jestem jakiś wariat no nie![]()
![]()
![]()
Wysyłam swoją konsole komuś kogo nie znam i wogóle..
To dobry jesteś
Okey, a tamci od Xkloca tez legalni i jakoś polecili w kulki se, najlepiej zlecić to i patrzeć jak to się robi

Spox_2 napisał(a):Asiveczek napisał(a):Eej mam CECH-2504B moge cos wgrywac czy nie (to jest chyba 3.41 albo 3.42)
W poradniku dla zielonych masz wszystko ładnie opisane. Wystarczy przeczytać to i owo.
Ps. Jak masz konsole z wersja 3.41 (taka jest zainstalowana) to robisz dla bezpieczeństwa Update do OFW 3.55 Sony a potem to juz wolna ręka i wgrywasz jakie oprogramowanie chcesz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość