2 pytania psp launcher i dysk ntfs

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

2 pytania psp launcher i dysk ntfs

Postprzez mrowa110 » 09.10.2014, 19:47

A wec tak mam problem z psp launcher zainstalowalem najnowszego 2.00 z poprawka 2xx pokazuje sie ikonka psp launcher a po wlaczeniu komunitak zeby polaczyc sie z psn w celu aktualizacji.droga i trzecia poprawka to 3xx i 6xx (x bo nie panietam dokladnie ale byly powyzej 200 ,300 i 600) pokazuje sie ikonka i jest napisane psp remaster launcher laduje iso w multimamie pokazuje sie ikonka gry w psp launcher wlanczam i czarny ekran i zwiecha konsole da rade wylaczyc konsole trzymajac do oporu power lub odlaczyc z kontaktu ,pad podlaczony pod kabel oraz probowalem z odlaczonym nic nie daje,pomysly mi sie skaczyly jak by ktos mogl pomoc .cfw nie wiem jaki bo nic nie pisze wiem ze z plikami cobry. i drogie pytanie odnosnie dysku ntfs .Sformatowalem pena na ntfs zczytalem programem usb viever spisalem do notatnika tak
0x13fd:0x1240:1
0x054c:0x05ba:2 ( probowalem tez z numerkiem 1 na koncu , z tego co wyczytalem to ilosc partycji na dysku ntfs, mam jedna wiec powinno byc 1 tak?) i czy te klucze z pena mam zczytac jak jest w fat32 wkleic do notatnika a pozniej format na ntfs , czy klucze mam zczytac jak bede mial juz dysk w ntfs.oczywiscie nazwa natatnika to USB.CFG i wklejony do multimana do folderu usrdir.koledzy pomocy bo juz wymiekam raz mi sie udalo cos zrobic i pokazywalo dysk w managerze ale ciagle odswiezalo i zawieszalo konsole í nawet juz nie pamietam jak to zrobilem bo probowalem wszystkiego i takiech kabinacji alpejskich ze sam juz sie pogubilem :-)) pozdrawiam i czekam na pomoc
mrowa110
Member
Member

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych