![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Jonataneq napisał(a):Niestety u mnie to nie hula. Po zamontowaniu gry przez WebMana i odpaleniu przez XBM widzę tylko czarny ekran (pomaga odłaczenie zasilania). Zrobiłem downgrade do 3.55, zainstalowałem na nowo ten CFW i tylko za pierwszym razem uruchomiłem grę. Kolejne próby dają black screena. Mam najnowszego PSNPatch (WebMan zainstalowany przez niego). Jakieś sugestie co mogę robić źle?
mpq1671 napisał(a):Zainstaluj psnpatch i wszystkie cobra extensions (pod selectem), restarty zbędne poza tym który on sam zrobi, dla pewności możesz wejść w psnpatch->select jeszcze raz i zobaczyc czy wszystko jest zainstalowane. Gry polecam montowac webmanem, bo do tego on jest na systemach z cobrąKombinację wciskasz zawsze po zamontowaniu gry ale przed logowaniem do psn.

mpq1671 napisał(a):Dziwna sprawa, może spróbuj w recovery rebuild database i restore filesystem, do tego zainstaluj np. darknet/cobra 4.65 http://www.mediafire.com/download/8u5fu78xfrfwj29/DARKNET_COBRA_CEX_4.65_v1.01.PUP, potem webmana, psnpatcha i wtedy zobacz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości