Zmodyfikowane oprogramowanie systemowe Playstation 3
Regulamin działu Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z CFW lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. W dziale ZABRONIONE jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
Niestety u mnie to nie hula. Po zamontowaniu gry przez WebMana i odpaleniu przez XBM widzę tylko czarny ekran (pomaga odłaczenie zasilania). Zrobiłem downgrade do 3.55, zainstalowałem na nowo ten CFW i tylko za pierwszym razem uruchomiłem grę. Kolejne próby dają black screena. Mam najnowszego PSNPatch (WebMan zainstalowany przez niego). Jakieś sugestie co mogę robić źle?
Ok, a orientuje się ktoś, czy na habib/cobra 4.65 jest MM? Mam sprzeczne info, dlatego pytam- jedni piszą tak, a inni nie A sam nie mam póki co dostępu do kompa, by sprawdzić
Zainstalowałem Multimana widać pod Grami np LittleBigPlanet z katalogu na dysku ntfs PS3ISO ale w momencie jak uruchamiam to po chwili pokazuje sie komunikat , że obraz nie jest obrazem PS3 ISO ale nadal go mogę używać do przeglądania zawartości. ISO robiłem programem PS3 ISO TOOLS v1.98B. Ktoś podpowie ?