Jak sprawdzić jaki mam CFW ? + Spoofer 4.65

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Jak sprawdzić jaki mam CFW ? + Spoofer 4.65

Postprzez Deejeey » 14.09.2014, 00:54

Witam. Panowie mam do was sprawę. Sprzedałem PS3 już z pół tora roku temu, ale jednak kupiłem ponownie. Jest to wersja FAT (80GB). Posiadała jakiś wysoki OFW bodajże 4.55 czy 4.50, ale za cenę około 150zł wróciłem na OFW 3.55 po czym osoba która robiła DOWNGRADE mojej konsoli wgrała CFW 4.55 Głupia rzecz bo nie spytałem się kto wydał te CFW które mam teraz w konsoli. Nie wiem, Habib czy może Rogero. Jest jakaś opcja żeby to sprawdzić bo jestem po pierwsze bardzo ciekawy, a po drugie chciałbym zainstalować Spoof'a na 4.65 Ogólnie nie byłem jak pisałem przez ponad rok w temacie więc jak jest coś teraz debilnie proste, a ja o tym nie wiem to przepraszam ;) Wracając do Spoof'a. Znalazłem w necie właśnie owego Spoof'a który oczywiście zmienia nasz CFW na niby "4.65" Poniżej daję wam link do jednego z forum na którym jest on opisany z czym jest kompatybilny, a z czym nie. Możecie napisać mi czy jest on działający, czy nie będę miał z nim żadnych problemów, a cała instalacja przejdzie poprawnie ? :) Jeżeli wiecie że np. ten nie działa to może jest jakiś inny ? Ogólnie wiadomo że jest on mi potrzebny aby popykać sobie z kolegami w GTA V Online. Chyba że już się nie da ogólnie połączyć z PSN na CFW co ? :) Ostatnie pytanie związane z czymś co mi świta, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. O co chodziło z tym Softami DEX czy CEX ? Czym to się różniło i tak ogólnie bo także zapomniałem. Ach ta Skleroza :D Wielkie dzięki jeżeli jest osoba która pomoże mi to wszystko ogarnąć. Pozdrawiam :)

Link Do Forum : http://bit.ly/ForumSpoof
Deejeey
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 4.55
PSN ID: VerniQr

Sponsorzy

Re: Jak sprawdzić jaki mam CFW ? + Spoofer 4.65

Postprzez budman9 » 14.09.2014, 19:33

Jeśli przy starcie sytemu nie ma napisu Rogero to masz inny :D Nie da się jednoznacznie sprawdzić.
Co do spoofa to użyj tego: sen-enabler-t4943-225.html i możesz zainstalować na dowolne 4.55 i popykać online do momentu bana :wink:
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
budman9
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 366 razy

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych