przez hinduqsh » 02.09.2014, 01:51
Mam problem z PS Store (Habib Cobra 4.46 v.1.03). Wpisuję się (przy użyciu trybu bezpiecznego PSN Patch), odpalam sklep i mam ciągle czarny ekran... Nie da się go w żaden sposób wyłączyć, muszę odpinać kabel zasilania od konsoli.
Update* teraz widzę, że cokolwiek się zainstaluje / update'uje to przy 100% przechodzi w czarny ekran i wisi. Dramat! Zaraz wyrzucę tą konsolę na ogródek...
Update2* zmienilem Habiba 1.46 v.1.03 na 1.55 v.1.00 i śmiga. Napotkałem jednak nowy problem. Przy próbie pobrania czegoś z PS Store wyskakuje mi błąd (80029519). Podobno jest to uszkodzony system plików. Znalazłem jakieś rozwiązanie mówiące o tworzeniu nowych użytkowników, ale wolałbym to naprawić na bieżącym. Potrzebuję sklepu żeby utworzył się plik act.dat co pozwoli mi instalować rapy PSN Patchem. Zastanawia mnie jednak ścieżka w PSN Patch dla act.dat jest to /dev_hdd0/home/00000000/ podczas gdy user ma numer 00000001. Można to ręcznie zmienić na 0 na końcu?
Przy używaniu PSN Patch w podstawowych informacjach widzę że "plik" nadaje konsoli IDPS i tą drugą wartość w samych zerach. Rozumiem, że powinien to być prawdziwy ID mojej konsoli? Czy wpisanie byle czego zadziała? Czy nie zjebałem logując się już na samych zerach do PSN'a przy użyciu mojego prawidłowego maila?