Witam posiadam soft 3.55 kneaw mam teraz gre na pendrive naruto ultimate ninja storm 3 która wymaga softu 4.31.Czytałem kiedyś że istnieja fixy do gier które umożliwiają uruchomienie ich na sofcie starszym niż jest wymagane .Jakprzerobić grę żeby uruchomić ją na starszym sofcie?Próbowałem poprzez aplikacje na pc multiMAN [EBOOT_FIX] robiłem wszystko jak na poradniku ale nic się nie dzieje przeciągałem plik eboot.bin z katalogu gry usrdir do programu ebootMOD ale nic się nie dzieje pokazuję się tylko ekienko ms-dos i nic pozatym .Używam na konsoli multiman v 1.15
to jaki soft polecacie? trochę tego jest narazie używam 3.55kmeaw teraz jaki najlepiej zainstalować? Nie zalezy mi na graniu online oraz ps store .Chciałbym tylko grać w gry z dysku oraz odtwarzać kopie gier z ps2
Mam już ten soft ale teraz mam problem z multimanem po instalacji z instal pack multimana który znajdował sie na pendrive po uruchomieniu mam czarny ekran i wraca dalej do menu głownego vmultiMAN ver 04.46.00 BASE CEX (20130707).pkg