Cześć ! Wgrałem sobie trzy dni temu HABIB 4.46 COBRA v1.03 popracowałem trochę na nim i tak mi się średnio podoba i bym chciał sobie wgrać Rebug 4.46.1 . I tu moje pytanie czy po prostu wgrać tego rebuga na update , czy najpierw zrobić downgrader a jak tak to jakie ?? Niestety na razie jestem zielony w tej tematyce więc nie wiem wszystkiego . Będę wdzięczny !!
Ja ogólnie mam konsolę od brata i pierwotnie był na niej soft 3.55 i brat doradził że jak chcę zmieniać oprogramowanie to tylko tu się ludzi pytać w razie wątpliwości . Ogólnie też mam pytania czy będę mógł potem wrócić do hababi , bo na razie tylko testuje sobie te softy . A i odpowiem na twoje pytanie przeglądałem dużo tematów na forum i ludzie mają nie raz problemy z grami itp na hababi i to jest podobno nowe oprogramowanie i jak nie którzy twierdzą nie stabilne . A ja jestem taki ze wolę zapobiegać niż leczyć , jeszcze zobaczę tego rebuga i się zastanowię .
też kombinowałem i szukałem, Konr@do dobrze Ci radzi, zmian raczej nie zobaczysz. Ciągłe skakanie po softach może się kiedyś negatywnie skończyć, a sam napisałeś : "A ja jestem taki ze wolę zapobiegać niż leczyć "
[img]http://imageshack.com/i/ipIFruH9j[/img]
[center][color=#BF0080]XBOX ONE 1540[/color] [color=#8000FF]PS4 CUCH 1004A 4A[/color] [color=#00BF00]XBOX360 RGH[/color][/center]