Dartelu napisał(a):Boże, to teraz 4.55 szukać znowu? Ten habib cobra to za bardzo mi sie nie podoba, podczas grania w gry po kliknięciu przycieku PS, ikonki ładują sie w nieskończoność. A multimana chce do kopiowania plików z dysku zew. Na konsole.
Boga w to nie mieszaj, bo ci nie pomoże. w Dodatku napisałem ci:
cyqor napisał(a):Zacznij od zainstalowania najnowszej wersji cobry w wersji 4.55. kolega wyżej podął Ci link
a tu post "
kolegi wyżej"
Czy to nie jest cobra w wersji 4.55 ?
A teraz do rzeczy. Ban cie dopadnie prędej czy później. Panuje takie zdanie że najpierw banują konto i ID konsoli potem już tylko ID kosnoli. MI zbanowali dwa razy konto, może dla tego że grałem na nim w wszystko. Teraz mam kilka kont i rozdzieliłem gry. Obecnie dwa konto które mam do łącznie około 6 gier w tym oba BF z wszystkimi dodatkami mam w pełni "sprawne" online od 6 marca. Niby nie wiele ale zawsze coś.
Ostatnio zaczołem pogrywać nawet w Black Ops 2 gdzie wszyscy odradzają te produkcję bo strasznie banują. Zainstalowałem nawet wszystkie DLC i dziś mija 4 dzień i narazie bez bana.
Osobiście korzystam z Habib Cobra w wersji 4.55 + pluginy zainstalowane za pomoca PSNPatch. Zawsze gram na podmienionym ID.
Wszystko jest na forum. I tematy z softami i z hoomebrew i nawet tematy z ID konsoli. wystarczy chwila czasu a wszystko można znaleźć. Powodzenia.