Dobra odpowiem Robisz to tak; pobierasz interesujący Cie CFW 3.55 (Rebug, Rogero, KMEAW itp.) i robisz tak: w pendriv'ie lokacje folderowe: PS3 -- (następny folder w folderze PS3) UPDATE -- PLIK PRZERÓBKI (PS3UPDAT.PUP jak takiej nazwy nie ma, zmień ją jak podałem) . Instaluj przez XMB lub Recovery, zazanacz opcję Aktualizacja Oprogramowania prze pendrive
Ja mam przerobioną wersję softu CFW 3.55, chciałbym zmienić bo wiele gier jest już na nowsze wersje i nie ma fixów, jaką wy obeznani z tym tematem polecacie?
Jutro odbieram swoją dziecinkę po downgradzie i zaczynam jazdę Tylko chciałbym wiedzieć jeszcze czy podstawą jest zainstalowanie CFW 3.55, czy mogę odrazu zainstalować nowsze CFW?
Jak chcesz postawić Q-flagę to bez CFW 3.55 się nie obejdzie ,jak nie wal od razu na OFW 3.55 dowolne CFW...ale z tego co słyszałem konsolom po downgrade zalecane jest to zrobić.
Gdzieś jest na forum poradnik jak zmienić soft na nowszy, na ten CFW 4.46 ? Bo z tego co mi się wydaje, to wystarczy ściągnąć i wrzucić na pendrive i odpalić na konsoli instalator?