pt15 napisał(a):Udało mi się zaktualizować multimana. Teraz tylko mam kolejny problem z uruchomieniem gier. Przed aktualizacją najpierw wchodziłem do multimana, potem wybierałem grę, wyrzucało mnie do XMB, klikałem plik o nazwie PLAYSTATION i gra się włączała. Teraz jak wybiorę grę w mM i wyrzuci mnie do XMB to mam tylko plik: /app_home/PS3_GAME/ i jak to kliknę to wyskakuje błąd. Co zrobić żeby włączyć gry????

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
szczepan77 napisał(a):Taka mała uwaga odnośnie dysku przy aktualizacji CFW, może ci zawołać o to iż musi zrobić formata, zależy jaki model konsoli posiadasz.
- Modele do CECHG włącznie mają pamięć NAND mogą przechowywać całość OFW/CFW w pamięci gdyż jej rozmiar to 256MB (dwie kości po 128MB).
- Modele od CECHH do obecnych mają pamięć NOR o pojemności 16MB (tylko jedna kość), w której przechowywana jest główna część OFW/CFW a reszta jest właśnie na dysku twardym, dlatego w moim przypadku w modelu CECHP nie miałem wyjścia i musiałem sformatować, a wiadomo z czym to się wiąże
W przypadku Multimana tak jak kolega wyżej napisał

budman9 napisał(a):Mi się nigdy nie zdarzyło aby jakiś model konsoli przy aktualizacji zawołał o format.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości