pan_hrabia napisał(a):No tak ale przy plikach wiekszych niz 4 gb (pkg) bede musial sie bawic w dzielenie i scalanie plikow, czy nie?

Zwolan napisał(a):pan_hrabia napisał(a):No tak ale przy plikach wiekszych niz 4 gb (pkg) bede musial sie bawic w dzielenie i scalanie plikow, czy nie?
Jeśli dysk jest w systemie fat32 to tak, i niestety ftp nic Ci w tym nie pomoże. Bo nie ważne jak byś to kopiowal to i tak nie wrzucisz nic większego niż 4 gb.

Longeret napisał(a):
Dokładnie... pamiętaj, że twój dysk w konsoli również korzysta z formatu Fat32..., a co za tym idzie również posiada ograniczenie do 4GB ...

Zwolan napisał(a):Longeret napisał(a):
Dokładnie... pamiętaj, że twój dysk w konsoli również korzysta z formatu Fat32..., a co za tym idzie również posiada ograniczenie do 4GB ...
Dysk w ps3 ma swój własny system plików a nie żaden fat32. W ps3 nie ma żadnych ograniczeń co do wielkości pliku

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Konr@do napisał(a):
Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego... Longeret miał na myśli dysk zewnętrzny podłączony do konsoli

zapomniałem, że ps3 tworzy swój własny system plików 

Longeret napisał(a):Racja nie sprzeczajcie się ...
Mój błąd...zapomniałem, że ps3 tworzy swój własny system plików
Co do wielkości dysku to może być i 2TB z tym, że nie wsadzisz go do konsoli...![]()
Taki realny rozmiar to 1TB

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości