Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
Ciężko jest znaleźć wersję z pl, to już za stare jest i wygasło.Najlepiej zrobisz zakupując np: na allegro, to zaledwie 40 dyszki jak widzę, możesz ponownie ją pogonić.
No widzę że od czasu kiedy ja miałem problemy z uruchomieniem tej gry to dużo postów się pojawiło.Mówisz że dział ja miałem Rogero 4.41 i multimana i gra się nie uruchamiała.Kolega wcześniej miał kmeaw 3.55 i wtedy gra działała a teraz ma 4.46 Rogero i multimana i gra nie działa a przypomnę że gra z oryginalnej płyty więc dalej nie wiem co jest nie tak może jakaś podpowiedź bo znowu zachciało mi się zagrać w GOW 3
Mam pewien problem z God of War 3. Korzystam (od niedawna) z zero 4.55 Mm 4.55 - gra uruchamia się (potrzebna płyta w napędzie) ale kiedy mam sytuację, że mnie zabiją w grze to konsola łapie zawieche przy menu: wczytaj ostatnio lunkt lub wyjdź z gry - i wtedy zero reakcji, tylko reset
Czekajcie, można grać na externalu gdy ma partycje NTFS? Czy dzięki temu odpalę MGS'a 4 z externala przy pomocy Iris Manager? (na internala nie zgram MGS'a bo ziomek ma jakąś wersje plejki z ~28gb wolnego miejsca o.O)