Napewno zainstalowałem BLES bo móie ci że jak rozpakowałem folder z FIXami to tego BLUS od razu usunołem. Przyczyną mogło też być to że podczas instalacji drugiego dodatku przy około 32% zacieła mi się konsola.... Zaraz wywalę wszystko z BF4 i wgram od nowa. Dam znać jak poszło.
Okej. Problem się sam rozwiązał. Zainstalowałem fixa Premium nr 2 i po włączeniu BF wyskoczyło info o odblokowanym dodatku. Nie mam dodatku na Battlelogu ale zadania się normalnie robią i już odblokowałem ukochane f200
Wszystko ok Premium jest ale mam problem ze sterowaniem jak biegam i mam włączony L3 to jak ktoś mi wybiegnie to wszystkie bronie mi się przełanczają nie raz dostałem kur... może mi ktoś napisać jak zrobić żeby mi się bronie nie przełanczały przy strzelaniu do kogoś ?
Dzisiaj wyszedł patch do Battlefielda 4 o wadze 640MB. Można pobrać przez psnStuff 1.8 albo przez konsolę .
Zmiany jakie wypatrzyłem to: -zmiana tła w menu gry -dodanie nowego trybu- Mały atak na lotniskowiec -4 nowe mapy- ŁAMACZ FAL, BITWA O SPRATLY, ZAGUBIONE WYSPY, OPERACJA MOŹDZIERZ,
Prywatnych serwerów jak na razie brak a szkoda bo myślę czy bym nie wykupił. Oczywiście na konsoli z OFW