Longeret napisał(a):Ja ci mogę w punktach wypisać jak podzielić grę PS3 Splitterem i wrzucić na konsolę za pomocą dysku zewnętrznego w FAT32 bo to żadna filozofia jest... a plus taki, że z takiego dysku ( Fat32) grać można...
1. ściągasz program ps3 Splitter
2. uruchamiasz program i dajesz ścieżkę do gry, do całego ID gry, czyli Bles1234 itp.
3. program sobie dzieli grę i kopiuje ją na dysk ( o ile tak ustawiłeś, jeżeli nie to skopiuje w miejsce oryginalnych plików)
4. jeżeli masz już podzieloną grę ps3 splitterem na dysku zewnętrznym w fat32 to podłączasz takie dysk pod konsolę i kopiujesz grę na dysk wewnętrzny kosnoli, a w trakcie kopiowania multiman sam scali podzielone pliki gry...
5. uruchamiasz grę, wkładasz byle jaką oryginalną płytę ( bo z tego co pamiętam RDR wymaga oryginanej płyty w napędzie) i grasz w tą EPICKĄ grę

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Dlugin2 napisał(a):Jakiego programu używasz MM czy Webman. Jeżeli MM to chyba tu przyczyna. Do Cobry Webman

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Konr@do napisał(a):Prosta sprawa...
1. Pobierasz program genps3iso, do utworzenia obrazu gry:
- Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
2. Uruchamiasz program i wybierasz główny folder gry.
3. Po zakończeniu tworzenia obrazu, przenosisz plik ISO na dysk zewnętrzny NTFS do folderu PS3ISO.
4. Instalujesz najnowszego multimana/mmCM'a, uruchamiasz, wybierasz grę, grasz...

Konr@do napisał(a):Jeśli masz gry z plikami powyżej 4GB, podzielonymi na mniejsze, to musisz je scalić w 1 programem PS3Merge:i dopiero potem robić ISO.
- Kod: Zaznacz cały
Co do PKG, to o ile mi wiadomo - nie ma możliwości instalacji z NTFS. Pozostaje Ci więc transfer na wewnętrzny dysk konsoli i stamtąd instalacja.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości