Mam pytanie odnośne wczytywania gier.posiadam ps3 slim120gb.+rogero 4.50v1.01+multiman04.53.04 BASE CEX i od jakiegoś czasu zauważyłem że jak uruchamiam grę szczególnie przy last of us to wczytywanie jej trwa nawet do 5-ciu minut.próbowałem już robić zbuduj baze danych ale to nic niepomogło.gram z dysku wewn.konsoli i mam tam tylko 3 gry także zawalony nie jest.czy wie ktoś może jaka jest tego przyczyna?
Sory za zamieszanie to się tak nazywa bad sectory i trzeba to zrobić przez program Tylko musze wszystko z dysku przenieść.mógłby mi ktoś pomóc jak to zrobić bo nie chce coś pochrzanić z tym dyskiem konsoli
Skopiuj sobie save'y prze XMB na wszelki wypadek. Jeśli podłączysz dysk i nie będziesz chciał nic robić z nim (w sensie format, zapis etc) to podłącz dysk do kompa i sprawdź go w jakimś programie (np. CrystalDiskInfo, dysk może być nawet w przejściówce USB). Tylko jak wyżej napisałem - nie formatuj dysku tylko sprawdź go.
Jak Ci pomogłem kliknij w łapkę ;-)
Za ten post autor kormoran otrzymał podziękowanie od
Mi na Rogero też wszystko muliło. Więc jak stało się to po przejściu na Rogero to może być jego wina a jeśli z dnia na dzień to tak jak koledzy już napisali.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Za ten post autor budman9 otrzymał podziękowanie od
Zprobiłem jeszcze tym programem crystal disk info i tam mi wyskoczyła temperatura 35 stopni i że dysk dobry to myśle żeby nic nierobić narazie tym programem bad-sectory.a jak zainstalować tego habib 4.50 bez cobry? Bo konsole kupiłem już z rogero 4.50v1.01