Jestem nowy na forum więc jak coś pisze nie tak to proszę mnie poprawić
Od jakiegoś czasu katuje google i przeglądam różne strony zawierające info na temat przeróbki własnie PS3 aby dowiedzieć się czy wkońcu znalazł ktoś jakieś rozwiązanie dotyczące przeróbki konsolki. Wiem że jest sposób przerobienia ale za pomocą E3 flashera aby zrobic downgrade do 3.55 z softu wyższego (Mój 4.46)
Jak wiemy nie każdego stać na taki wydatek i wolałby zrobić to sam w domu i mieć satyfakcje że udało mu się bez noszenia konsoli do serwisu i wyczekiwania na gotowca
Wiem co wiąże się z przerobieniem konsoli ale nie grywam przez neta chociaż ostatnio natknąłem się na temat w którym było poruszone, że za pomocą nowego Rogero można normalnie grać online z małym ryzykiem wyłapania BANA czy to prawda?
Przeróbka konsoli w serwisie waha się w granicach 100-150 zl z tym że w mieście w którym mieszkam nie ma takich serwisów, a poza tym chciałbym doświadczyć sam w jaki sposób można to zrobić bez użycia Flashera. Wiem ze jest to możliwe ponieważ na każde nawet najlepsze zabezpieczenie znajdzie się ktoś kto potrafi je obejść (Niestety nie Ja
Dlatego piszę aby przynajmniej poruszyć ten temat, trochę czasu już minęło od ostatniego obejścia plejki (mówię o sofcie 3.55)
Piszcie co o tym myślicie i co wiecie na ten temat
POZDRO!!