Trzeba oczywiście wziąć pod uwagę model CECH konsoli z tego wątku downgrade-t1889.html
Czy to co napisałem jest prawdą?

czy jest mozliwosc bez otwierania konsoli zrobic tak aby znow bylo 3.55? jakos przez usb ewentualnie ladnie ja poprosic? najgorsze jest to ze mam gwarancje na nia jeszcze z 2 lata i nie chcialbym ingerencji lutowania czy jakis takich rzeczy:)
YoGii napisał(a):Witam koledzy, na samym wstepie PRZEPRASZAM ze pewnie w nie odpowiednim dziale,w nie odpowiednim temacie i nie potrzebnie tu mieszam z OT ale mam pytanie bo szukam ale nie znalazlem nic konkretnego a jestem kompletny Laik w tym o czym wy tu piszeczie i w ogole w temacie ps3,ale do rzeczy....posiadam sobie konsole od nowosci i org. bylo oprogramowanie 3.55 i przez moja nie wiedze w temacie mam teraz 4.31czy jest mozliwosc bez otwierania konsoli zrobic tak aby znow bylo 3.55? jakos przez usb ewentualnie ladnie ja poprosic? najgorsze jest to ze mam gwarancje na nia jeszcze z 2 lata i nie chcialbym ingerencji lutowania czy jakis takich rzeczy:)
Dzieki chlopaki za wyczytanie moich wypocin:D SORRY za OT i Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość