teraz aktualizacja zatrzymała się na 72% czyli blue-ray był przyklejony do płyty głównej super glue -.- odczepiłem napęd, szukałem aktualizacji która pomija sprawdzanie sprzętu
a działał w ogóle ??Bez oddania do fachowca typu spox 2 raczej się nie obejdzie...
jedyna szansa

Nie oceniaj po wieku MAM 16 LATpoprzedni właściciel to jakiś 17-letni człek... nie wiedzący co się dzieje,

a ty masz chyba uszkodzony blue-ray więc nie zainstalujesz ofw
CFW można jedynie na 3.55(OFW) więc nie masz możliwości wgrania go na 4.41

a co do chodzenia konsoli to podczas uruchamiania wydaje dźwięk ocierających łopatek od cooler'a o plastik, coś takiego. Rozebrałem ją po czym stwierdzam iż brak chyba 2 śrubek trzymających płytę głowną w tej metalowej obudowie, wiatraczek od chłodzenia niemalże pokryty w całości brudem, zaś pasta na procesorze rozmazana jak rozpuszczona czekolada 

sory ale piszę z tel 
Czytać umiem, chodzi mi o to iż lepiej żeby się konsolą zajął, tak jak radził kolega marciniak fachowiec bo ciężko doradzić cokolwiek z usterek mechanicznych jeżeli się konsoli na oczy nie widziało, a podejrzewam ze jak są takie cyrki to bóg wie jeszcze jakie niezauważone psikusy istnieją, tego nie wiemy bo konsoli na własne oczy nie widzieliśmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości