Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś korzystał lub coś wie o serwisie z poniższego linku?:
http://allegro.pl/rgh-lt-3-0-przerobka- ... 18214.html

Longeret napisał(a):Ludzi, którzy zajmują się naprawą jest wielu, niestety tych którzy robią to dobrze jest garstka. Ja jak wielu zaufalem Spoxowi i nie żałuje i nie ma co żałować kasy, chyba że ktoś robi na handel

Spox_2 napisał(a):Longeret napisał(a):Ludzi, którzy zajmują się naprawą jest wielu, niestety tych którzy robią to dobrze jest garstka. Ja jak wielu zaufalem Spoxowi i nie żałuje i nie ma co żałować kasy, chyba że ktoś robi na handel
A co Ty tam gadasz
Jestem przecież handlarzem Mirkiem za jakiego mnie uważa darkos![]()
Inteligent rozpisywał do ludzi prywatne wiadomości gdzie podawał że podmieniamy części, HDD, napędy.
Takie cudne historie że głowa mała.
Ogólnie jak znajdę czas to powstanie odpowiedni temat na forum z opisem tej sytuacji.
W razie gdyby ktoś otrzymał od innego usera niż darkos (zbanowany wiec nie napisze) jakąkolwiek wiadomość oczerniający nasz serwis pod kątem podmiany części etc. to proszę o poinformowanie administracji, tudzież mojej osoby.

kersiu napisał(a):a jakie sa koszty przerobki u spoxa?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości