j4cek napisał(a):Mam problem z multimanem mianowicie zainstalowałem nowe rogero 4.5 po czym instalowałem multimana ver 04.50.02 Full CEX Limited no ale jak wybieram grę i wychodzi mi to xmb to jej tam po prostu nie ma...sa tylko foldery i wygląda to tak jakbym miał odpalać teraz gry tylko z płytą w napędzie?? w ustawieniach mam włączone bdrom a i tak nic z tego...o co kaman? :/

Added support for 4.53 CEX CFW (tested)
Fixed covers/backgrounds for network PS3 games in JB/folder format
Added spoof to version 4.53 (COBRA7 firmwares only)
On Cobra7 compatible firmwares - make sure to delete mM's USRDIR/cache folder (if you want to get PIC1.PNG covers for network JB/folder games).
Network (/net_host#/***PS3***/) games now show ICON0.PNG, PIC1.PNG and a cover if available.
Dean
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

mlodyp123 napisał(a):Panowie orientujecie się może czym spowodowany jest taki problem: przy próbie aktualizacji gry, obojętnie jakiej, multiman pokazuje informacje żeby włożyć pendrive, nawet jeżeli jest włożony... Jakieś propozycje co do rozwiązania problemu?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości