Cześć wszystkim,
Potrzebuje pilnie Waszej fachowej pomocy, otóż...
Posiadam PS3 Slim 320gb, przerobioną cfw rogero 4.46 z multimanem (niestety sam jej nie przerabiałem, ponieważ nie czułem się za pewnie w tym temacie i zrobił to mój znajomy).
Problem zaczął się jakieś trzy dni temu. Zassałem kilka nowych gier, które wrzuciłem na dysk zewnętrzny w celu ich sprawdzenia. Jedną z gier był nowy Call of duty, a druga to Assanis creed, gry normanie sie odpaliły lecz call of duty po dosłownie minucie gry zawieszał konsolę (pomyślałem ze może przyczyną jest granie z dysku zewnętrznego), co do assasina także się uruchomił lecz podczas instalacji plików zawieszał konsole na 40 kilku procentach. Wyłączyłem normalnie sprzęt i poszedłem spać nie kombinując już nic więcej. Gdy na następny dzień odpaliłem PS pokazał mi się komunikat z koniecznością przywrócenia plików systemu (czy jakoś tak) i wszystko było ok do 12%, a później dzień czekania (średnio 1% na 30 minut), cierpliwie wyczekałem do końca lecz po skończeniu przywracaniu system się zrestartował i kolejny raz wymuszał przywracanie tych plików (bez możliwości pominięcia). Poczytałem trochę na forach i komuś polecono uruchomienie tryby recovery i zrobienie przywracania bazy danych lub plików systemu, a w ostateczności format. Zacząłem od przywracania bazy (system staje na "trwa przygotowanie"), zrobiłem przywracanie systemu (to samo), aż przeszedłem do formatowania. Trwało to może 2 minuty i konsolka się odpaliła jak nowa, lecz problem polega na tym, że nie wiem co dalej zrobić, ponieważ nie wiem co w konsoli zostało tzn, po uruchomieniu pojawia się animacja z tłem na której mam napis ROGERO 4,46 (chodzi o tę animację przed info o epilepsji).
Czy to oznacza że nie muszę instalowąć ponownie CFW?
Nie wiem co mam dalej zrobić, w konsoli został INSTALL PACKAGE FILES lecz gdy podłączyłem pena z instalką multimana, nic nie jest widoczne.
Sorry że się tak rozpisałem ale chciałem dokładnie naświetlić sprawę.
Posiadam tylko podstawową wiedzę, jeśli chodzi o jailbrake itd, byłbym wdzięczny BARDZO jeśli ktoś mógłby mi pomóc i opisać krok po kroku co powinienem dalej zrobić i co mogło spowodować taką usterkę?

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)