Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
Ma ktoś może i mógłby wrzucić gdzieś save z GTA V tak na około 50%? Może być mnie też oczywiście... zacząłem grać na X360 i sporo godzin tam zeszło, szkoda by było teraz to wszystko od nowa. Będę bardzo wdzięczny mam nadzieję, że ktoś pomoże
@ marciniak, proponuję ponownie zapoznać się z treścią postu ^^ Kolega najwidoczniej przesiadł się na ps3 i nie ma zamiaru ponownie przechodzić misji itd, do momentu gdzie był na X-sie.
@ brolex, ja mam 2%, ale to Ciebie nie zadowala...
sposób z skasowanie eboota i zmienia nazwy tego drugiego sprawił ze tylko jak się uruchamia gra to nie ma loga duplexa. potem znów ten obrazek i stoi w miejscu. dysk nie pracuje. od pierwszego uruchomienia tak mam, nic się nie instalowało itp. tylko duplex i obrazek. gra zajmuje ok 17gb po skopiowaniu.
Żartowałem z tym sejwem nie chce mi się tego szukac i bawic się z tym(tych sejwów mam dośc sporo ponad 200gier) a po za tym nie chce dzielic się z kimś moimi sejwami i statystykami w grach ps. dla mnie to by była sama przyjemnośc zacząc od nowa tak kultową grę...sam rozważałem robienie wszystkich misji głównych jeszcze raz i na pewno kiedyś tak zrobię
25 godz zajęło ci przejście gry na 50% to co ty tam robiłeś ściany lizałeś też lubię zajrzec w każdy kąt ale bez przesady mi na 80% zajęło może z 30 godz