W ostatnim czasie zaprzyjaźniłem się na dobre z GTA V i postanowiłem, że wraz z włączeniem GTA Online kończę przygodę z CFW. Mógłby mnie ktoś poinstruować jak doszczętnie usunąć CFW z konsoli, odbanować ją ( ahh te Call of Duty
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

m127 napisał(a):wszystko jest opisane tu:pod pytaniem
- Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
"Jak powrócić do oryginalnego firmware, jak to zrobić i czy są tego jakieś konsekwencje ?". A co do bana to niestety się go nie pozbędziesz.

bikowal napisał(a):Pozbędzie się tylko będzie potrzebne nowe konto psn
Wysłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 4

bikowal napisał(a):m127 napisał(a):wszystko jest opisane tu:pod pytaniem
- Kod: Zaznacz cały
"Jak powrócić do oryginalnego firmware, jak to zrobić i czy są tego jakieś konsekwencje ?". A co do bana to niestety się go nie pozbędziesz.
Pozbędzie się tylko będzie potrzebne nowe konto psn

bikowal napisał(a):Idps najlepiej kupić. Wtedy jest większa pewność że będzie to nasze unikalne i nie będzie problemów w przyszłości. Psid można łatwo znaleść w sieci ale takie Sony szybko banuje i stają się bezużyteczne. Co do samej zmiany wszystko jest dziecinnie proste. Na urządzenie usb przenosimy plik .txt z odpowiednio zapisanym psid. Włączamy program Sen Enabler klikamy jeden przycisk na padzie i Voila! Logujemy się na nowe konto.
Ps. Obecnie nie wiem ile kosztuje psid. Za tydzień sam będę kupował i zrobie unban konsoli (gta online). Na razie słyszałem że ceny są w granicy 40zł

Winkiel napisał(a):bikowal napisał(a):Idps najlepiej kupić. Wtedy jest większa pewność że będzie to nasze unikalne i nie będzie problemów w przyszłości. Psid można łatwo znaleść w sieci ale takie Sony szybko banuje i stają się bezużyteczne. Co do samej zmiany wszystko jest dziecinnie proste. Na urządzenie usb przenosimy plik .txt z odpowiednio zapisanym psid. Włączamy program Sen Enabler klikamy jeden przycisk na padzie i Voila! Logujemy się na nowe konto.
Ps. Obecnie nie wiem ile kosztuje psid. Za tydzień sam będę kupował i zrobie unban konsoli (gta online). Na razie słyszałem że ceny są w granicy 40zł
To nie jest sposób na TRWAŁĄ zmianę IDPS. Oczywiście jest ona możliwa, ale tutaj takiego poradnika nie znajdziesz.

disp3ns3r napisał(a):Koszt u ciebie takiego procesu to ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości