Siemka mam problem z odpaleniem niektorych gierek, mianowicie odpalam multimana 2.03 i chce zagrac w PES 2011, probuje odpalic gre, wychodzi mi do menu glownego ps3, daje na ikone PES 2011, niby wczytuje ale pokazuje sie czarny ekran po chwili wyskakuje wiadomosc "CZEKAJ" po czym wraca wszystko do menu glownego PS3. Gra dzialala napewno, wszystkie gry jakie mam pobierane sa z PS3ISO. Dodam jeszcze ze sciagnelem assasins cread 2 gra normalnie odpala, nie ma z nia problemow. Macie jakis pomysl? Co moge zrobic? Jestem zielony.
Tylko assasin, WRC, NFS Shift, Shift2 mi normalnie chodzi. Opcje BD? probowalem na wszystkich opcjach w multimanie w ustawieniach gry. Dodam jeszcze ze mam posypany laser jak to bedzie robilo jakas roznice.
Proponuje zaktualizować lub ponownie zainstalować wszystko z wymienionych: 1.Multiman 2.Fix permission 3.BD emu być może coś zmieniłeś, czegoś brakuje.
instalowalem multumana bd emu, niby wszystko jest ok, fixa tez instalowalem, wczesniej PES dzialal bez fix permission nawet nie wiem do konca jak go uzyc.